Festival kave u Opatiji

Festival kave u Opatiji

Tijekom predstojećeg vikenda brojni opatijski ugostitelji i hotelijeri pripremit će jedinstvenu ponudu napitaka i slastica od kave, a među mnogim događanjima u gradu izdvaja se izložba dizajnerskih šalica i povijesti proizvoda svjetski poznatog proizvođača kave Illy koja je official coffee partner ovogodišnjeg Festivala kave.

Opatija – Aromom kave odisat će opatijske ulice idućeg vikenda, 11. i 12. travnja, kada se održava novo izdanje Festivala kave u Opatiji. Dva dana posvećena gorko-slatkom napitku pružit će Opatijcima i posjetiteljima grada prigodu da uživaju u najboljim mješavinama i brendovima kave posluženih iz ruku vrhunskih barista, ali i u nizu drugih događanja poput izložbi, koncerata i radionica.

Ovogodišnji Festival kave u Opatiji održat će se u suradnji s renomiranim brandom Illy kao official coffee partnerom, što će rezultirati nizom atrakcija među kojima se ističe Illy coffee bike koja će sintagmu ”coffee to go“ pretvoriti u doslovni doživljaj pripremajući kavu ”na dva kotača“ svim zainteresiranim prolaznicima, te zanimljivim događanjima poput izložbe dizajnerskih Illy šalica ”Surrounding Coffee with Art“ u Villi Angiolini. Izložba na kojoj će biti predstavljene umjetnički oslikane šalice s potpisima velikih imena poput Picassa ili Dalija, te povijest Illy limenki, trajat će od 11. travnja do 10. svibnja, a u vrijeme Festivala kave ulaz će biti slobodan. Osim same izložbe, na kojoj će biti ekskluzivno predstavljena i unikatna Illy šalica dizajnirana posebno za Festival kave u Opatiji, Villa Angiolina tijekom dva dana predstojećeg vikenda ugostit će niz zanimljivih radionica posvećenih prepoznavanju kvalitete kave i razlike među sortama Arabica i Robusta, umijeću pripremanja espressa i cappuccina te tehnikama pripreme i transformacije kave.

Posebna ponuda
samo na WebShopu!

Kod narudžbe iznad 300kn, dobijete 2 Nescafe šalice besplatno!

U WebShop

 
close-link
×

Cart